Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri lösemili çocuklarla Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi (İİSBF) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. sınıfı öğrencilerden Zeynep Okumuş ve Fatma Kandemir Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde lösemi tedavisi gören çocuklarla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak amacıyla bir araya geldi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi LÖSEV kulübü her hafta gönüllü olan öğrencilerle birlikte hastanelerde lösemi tedavisi gören çocuklarla birlikte zaman geçirmektedir. Bu kapsamda Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, tedavi gören yerli ve yabancı olmak üzere tüm çocuklara Cumhuriyet Bayramı hakkında bilgilendirme yaptı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Atatürk’ün ilkeleri hakkında bilgi aktarımında bulunuldu.

Ziyarette, çocukların dikkatini çekmek amacıyla Cumhuriyet Bayramı'nı anlatan pano hazırlandı. Balonlarla görsel süslemeler yapılarak hastane ortamı şölen ortamına dönüştürüldü. Lösemili çocuklara biraz da olsa moral olması için çocukların, çocukların ailelerinin, doktorların, hemşirelerin ve diğer hastane çalışanlarının da katılımıyla ziyaret kapsamında çocuklarla şarkılar söylenip dans edildi.

Çocuklara ve çocukların ailelerine moral verme amacıyla gerçekleştirilen ziyaretin sonunda, Okumuş ve Kandemir “Bir çocuğun tekrar gelecek misiniz? sorusu bizlere memnuniyetlerini anlatan en değerli cümleydi” şeklinde konuştu. Ziyaret, çocuklara Atatürk baskılı tişörtler hediye edilmesiyle sonlandırıldı.  Çocukların yüzlerindeki tebessüme ortak olmak için siz de el verin.