Bu doğrultuda
Akademina Eğitim, Koçluk ve Danışmanlık Şirketi kurucusu ve yöneticisi Ezgi BİÇER ile
Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Gülgün ÇİĞDEM ve
Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölüm Başkan Yardımcımız ve
Dış Paydaş Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Derya ÇELİK verimli bir toplantı gerçekleştirmiştir.
Gerçekleştirilen görüşmede, bölüm ile sektör arasındaki iş birliği olanakları kapsamlı şekilde ele alınmış; öğrencilerin uygulamaya yönelik bilgi ve becerilerini geliştirmeye katkı sağlayacak ortak çalışmalar üzerinde durulmuştur. Sn. BİÇER’in bölümün yeni dış paydaşı olarak aramıza katılmasıyla birlikte, akademi ve sektör arasındaki bağların daha da güçlendirilmesi hedeflenmektedir.
Toplantı kapsamında ayrıca, akademi-sektör iş birliğini destekleyecek proje fikirleri değerlendirilmiş ve gelecekte hayata geçirilebilecek ortak faaliyetler üzerine görüş alışverişinde bulunulmuştur. Öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sunacak eğitimler, seminerler ve proje bazlı çalışmaların planlanması yönünde önemli adımlar atılmıştır.
Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü olarak, dış paydaşlarımızla kurduğumuz güçlü iş birlikleri sayesinde öğrencilerimizi sektöre daha donanımlı, yetkin ve rekabetçi bireyler olarak hazırlamayı sürdürmekteyiz.