Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Uygulamalı Dijital İletişim Atölyesi

Üniversitemizin farklı birimlerindeki uygulamaya yönelik iletişim bölümlerinin ortak kullanım alanı olan Uygulamalı Dijital İletişim Atölyesi, öğrencilerimizin öğrenmiş oldukları teorik bilgileri pekiştirerek uygulama yaptıkları 80 kişilik bir ders içi/ders dışı çalışma alanıdır. Öğrencilerimiz, atölyede yer alan kamera, mikrofon, ışık, dekor ve diğer yardımcı araçlardan istifade ederek uygulama yapabilmekte ve projelerini hayata geçirebilmektedir. Bununla birlikte öğrencilerimiz, ürün masası çekim uygulamalarının yanı sıra Black Box ve Green Box çekim uygulamalarını gerçekleştirme fırsatına da sahiptir. Atölye, televizyon programcılığı, fotoğraf çekimi, film/sahne çekimi, yeni medya uygulamaları ve reklamcılık alanlarında öğrencilerimize uygulama alanı sağlayabilmekte ve sektörün simülasyonunun yapıldığı bir ortam sunmaktadır. Bununla birlikte, Uygulamalı Dijital İletişim Atölyesi’nde fakültemizde yer alan bölümlerin çeşitli etkinlik, söyleşi ve atölyeleri de gerçekleştirilmektedir. Atölyenin teknik sorumlu uzmanı Burakcan Uzun’dur.

uyg1

uyg1-2