Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Doç. Dr. Taylan Maral'ın makalesi yayımlandı

Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğretim üyelerinden Doçent Doktor Taylan Maral'ın yeni makalesi Scopus ve TR Dizin indeksli Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi'nde (Turkish Bulletin of Hygiene and Experimental Biology) yayımlandı.
Bulaşıcı Hastalıkların Sosyal Medyada Sunumu başlıklı makale Doç. Dr. Taylan Maral ve Doç. Dr. Mehmet Özdemir'in ortak çalışması olarak ortaya çıktı.

Makalede bulaşıcı hastalıkların sosyal medya kullanımıyla olan ilişkisi ve yönelimi incelendi.

Araştırmada sosyal medyanın, bulaşıcı hastalıklar hakkında doğru bilgilerin hızlı şekilde yayılmasına ve farkındalığın artmasına nasıl katkıda bulunduğu ele alınırken aynı zamanda yanlış bilgilerin ve komplo teorilerinin de nasıl yayıldığı ve toplumu nasıl etkilediği de tartışıldı.

Doç. Dr. Taylan Maral'ın yeni makalesinin tamamını okumak için tıklayın.