İGÜ Lise Kış Akademisi 2024 başlıyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından lise öğrencilerine özel olarak hazırlanan “İGÜ Lise Kış Akademisi” bu yıl 23-26 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenecek. Liseliler, okumak istedikleri bölümle ilgili tecrübe edinerek kariyer haritalarına katkı sağlarken; üniversite hayatını deneyimleyebilecek.

Son başvuru tarihi 19 Ocak 2024!

"Gelişim ile gelişiyorum, mesleğime karar veriyorum" sloganıyla İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) tarafından organize edilen Lise Kış Akademisi, bu yıl 23-26 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenecek. Öğrencilerin gerçek bir üniversite deneyimi yaşayarak hayallerine ve kişiliklerine uygun mesleği seçmelerini hedefleyen akademide; Bilgisayar Programlamanın ABC’sinden Senaryo Yazım Atölyesi’ne, Blockchain’den Makarna Atölyesi’ne, Diş Hekimliği’nden E-Ticaret’e kadar birçok farklı bölüm derslerinden eğitimler olacak.

Aday öğrencilerin ilgi duydukları alanlarda en doğru kaynaklardan bilgiler öğrenebileceği; kariyer hedeflerini belirlerken gerçek bir üniversite deneyimi yaşayabilecekleri Lise Kış Akademisi’ne, winterschool.gelisim.edu.tr adresinden 19 Ocak 2024 tarihine kadar ücretsiz başvuru yapılabilecek.

Farklı alanlarda tecrübe kazanabilecekler

Deneyimleyerek, geleceklerini şekillendirebilecekleri Lise Kış Akademisi’nde öğrenciler birçok ders alarak, farklı alanlarda tecrübe kazanabilecekler.

Akademide yer alacak dersler ise şöyle:

• Mimari Strüktür Atölyesi
  • Uygulamalı Siber Güvenlik Atölyesi