İletişim İnovasyon Kulübü Öğrencilerimizin Desteğiyle Açıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) İletişim İnovasyon Kulübü, ilk toplantısıyla başkanlık seçiminden kulüp ile ilgili tüm konulara kadar  çeşitli kararlar aldı. Seray Özyıldırım’ın başkan, Mustafa Sait Çelik’in ise başkan yardımcısı seçildiği toplantıda kulüp tüzüğünün kabulü, projelerin tarihlerinin belirlenmesi, kulüp içi görev dağılımlarının gerçekleştirilmesi gibi konularda kararlara varıldı. Toplantıda, kulüp, geleceğe yönelik on tane proje geliştirdi. Kulüp danışmanı, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sarp Bağcan, kulübün kurulmasıyla bölüm öğrencilerinin önemli bir kazanım elde ettiğini söylerken “İnovasyon günümüzde en önemli gerekliliklerden biridir. Her alanda inovatif düşüncelerin fark yarattığı göz önüne alındığından iletişim ile inovasyonun da iç içe geçmesi gerektiğini görebiliriz.” şeklinde konuştu. Kulüp başkanı seçilen Seray Özyıldırım ise “bölüm öğrencileri olarak bu kulübün kurulması için çok çalıştık. Aklımızda geleceğe yönelik çok güzel projeler var. Bu kulübü sadece Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri için kurmadık. İletişimi seven herkesi kulübümüze bekliyoruz. Üye sayımız arttıkça daha da güzel projelere imza atacağımıza eminim. Beni başkan seçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Mustafa Sait Çelik’in de başkan yardımcısı olmasından mutluluk duydum. Onunla birlikte uyum içinde çalışacağımıza eminim.” dedi.

İletişim İnovasyon Kulübü'nün Gelecek Etkinlik Planı Aşağıdaki Gibidir:
  • Kitap Okuma Festivali
  • O iş bende Yarışması