Türkiye’de Oyunlaştırmanın Geleceği Söyleşisi Gerçekleştirildi

Yeni Medya ve İletişim Bölümü, Reklamcılık Kulübü ve Gamfed Türkiye iş birliği ile “Türkiye’de Oyunlaştırmanın Geleceği” etkinliği Firnas Oditoryum’da gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi  İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü, Reklamcılık Kulübü ve Gamfed Türkiye iş birliği ile Firnas Oditoryum’da gerçekleştirilen “Türkiye’de Oyunlaştırmanın Geleceği” söyleşisinde Neslihan Arslan, Samet Kuş ve Aziz Ahmedov’u ağırladık. Türkiye’nin ilk ve tek oyunlaştırma blogu oyunlastirma.co ve Gamfed (International Gamification Federation (gamfed.com) – Uluslararası Oyunlaştırma Federasyonu) gönüllülerinden oluşan konuşmacılar İstanbul Gelişim Üniversitesi, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğrencileriyle oyunlaştırma hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaştılar. Oyunlaştırmanın kuramsal kökenleri ve mevcut başarılı örnekler üzerinden oyunlaştırmanın temel mantığı ve dinamikleri konuşuldu.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik sonunda Bölüm Başkanımız Dr. Öğretim Üyesi Eren Efe tarafından konuşmacılarımıza teşekkür belgeleri takdim edildi.

oyunlaştırma