Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü Tanıtım Günleri Canlı Yayında Sizlerle

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü'nün online tanıtım günleri saat 16.00'da İGÜ sosyal medya hesaplarında canlı olarak yayınlacak.
Covid-19 Pandemisi nedeniyle online olarak yapılan tanıtım günlerinde, bugün Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümümüz, İGÜ Sosyal medya hesaplarına konuk oluyor.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner moderatörlüğünde gerçekleştirilecek olan tanıtım günleri oturumunda, Dr. Öğr. Üyesi İpek Sucu bölüm hakkında merak edilenleri ve sık sorulan soruları yanıtlayacak.

Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü'nün tanıtım günlerini İGÜ İnstagram hesabından izleyebilir, ayrıca İGÜ Youtube kanalından tanıtım günlerinin video kayıtlarına ulaşabilirsiniz.