Sosyoloji Bölümü Tanıtım Günleri Online Olarak Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nün online tanıtım günleri, 8 Temmuz Çarşamba günü saat 16.00'da İGÜ sosyal medya hesaplarında canlı yayında gerçekleştirildi.

Bu sene online olarak gerçekleştirilen tanıtım günlerinde 8 Temmuz Carşamba günü saat 16:00'da Sosyoloji Bölümü tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçiner moderatörlüğünde, Prof Dr. Kamil Kaya ve Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Şentürk Dizman'ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Sosyoloji Bölümü hakkında sık sorulan sorular, canlı yayında gelen istekler, öğrencilerin ve velilerin merak ettikleri yanıtlandı.

Sosyoloji Bölümü'nün online tanıtım günlerini İGÜ Youtube hesabından izleyebilirsiniz.