Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

TÜBİTAK'tan VII. Yeni Medya Konferansı'na Destek

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü tarafından düzenlenen Yeni Medya Konferansı TÜBİTAK desteğine hak kazandı.
VII. Yeni Medya Konferansı için Yeni Medya ve İletişim Bölümü tarafından TÜBİTAK 2223-B Yurtiçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Desteği'ne başvuru yapılmıştı. TÜBİTAK yaptığı incelemenin ardından VII. Yeni Medya Konferansı'nı desteğe uygun gördü.

Geçtiğimiz yıl 6.sı düzenlenen Yeni Medya Konferansı'nın 7.si bu yıl 10-11 Ekim tarihlerinde düzenlenecek. "Açık Bilim" anlayışı ile gerçekleştirilen Yeni Medya Konferansı'na katılımcılar ve ziyaretçiler ücretsiz olarak katılabilecekler.

VII. Yeni Medya Konferansı'nın teması "Dijital İçerik Üretiminden Tüketimine Medya ve Toplumsal Dönüşüm" olarak belirlenmişti.

Yeni Medya Konferansı geçtiğimiz yıl "Yeni Medyanın Ekonomi Politiği" başlığı ile düzenlenmişti.