Uluslararası Karadeniz ve Hazar Havzası Ülkeleri Sempozyumu'nun ilki düzenleniyor.

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin (İGÜ), ev sahipliğinde düzenlenecek sempozyum ile ilgili, Prof. Dr. Şenol Durgun “Sempozyumda günümüzde Karadeniz ve Hazar havzası ülkelerinin refahı ve bölgesel istikrarın tesisine ilişkin çözüm önerilerini ortaya koymayı amaçlıyoruz” dedi.
‘Karadeniz ve Hazar Havzasında İstikrarı Tesis Etmek’ konulu 21 – 22 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılacak sempozyum kapsamında birçok yerli ve yabancı bilim insanının bir araya geleceği duyuruldu. Sempozyum, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Kafkasya Stratejik Araştırmalar Merkezi (KAFKASSAM) ve İGÜ Siyasal Araştırmalar Merkezi (İGÜSAM) ortaklığıyla düzenlenecek.

Detaylı haber için buraya tıklayınız.