Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Uluslararası Konferansa Katıldı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şükran Güzin ILICAK AYDINALP ve Radyo Televizyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinem TUNA, dördüncüsü gerçekleştirilen "International Conference on Applied Economics and Finance and Extended with Social Science"a katıldı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şükran Güzin Ilıcak Aydınalp ve Radyo Televizyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinem Tuna,  dördüncüsü gerçekleştirilen "International Conference on Applied Economics and Finance and Extended with Social Science"a katıldı. “Sinemada Yükselen Değer Marka Yerleştirme: Aile Arasında Filmi’nin Marka Yerleştirme Açısından İncelenmesi” isimli bildirileri ile Ilıcak Aydınalp ve Tuna, güncel bir örnek olan, senaryosu Gülse Birsel tarafından yazılan Ozan Açıktan’ın yönetmenliğinde çekilen ve 31 hafta boyunca gösterimde kalarak yaklaşık 5.288.987 seyirciye ulaşan  “Aile Arasında” filmi yardımıyla reklam ile sinema ilişkisini incelediler. Sinemada marka yerleştirmenin önemi ve değerinin ortaya koyulduğu çalışmada, marka yerleştirmenin ulaştığı boyut ve markaların bu tekniği kullanma aşamasında sahip oldukları avantajlar ve dezavantajlar değerlendirildi.