Umudum Olur Musun?

Spor için el ele
İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Galatasaray Bahçelievler Spor Okulları, AYKA Spor Kulübü ve Erman Kunter Basketbol Akademi’nin sağladığı mekan ve eğitmen desteğiyle gençlerin spora yönelik sevgilerinin artması için etkinlik düzenledi. Dr. Öğretim Üyesi İpek Sucu danışmanlığında gerçekleşen projede, bölüm öğrencileri Didem Temel, Cemre Erden, Büşra Yapıcı, Uğur Koç, Yılmaz Akdiş ve Mustafa Sait Çelik, çocukların sporla tanışmasını sağlayarak onlarla vakit geçirmiştir. Sporla uğraşan bireylerin yetişmesinde önayak olmayı amaç edinen projede katılımcılarla birlikte spor yapılmış, birlikte yemek yenmiş ve katılımcılara hediyeler verilmiştir.  Özellikle maddi durumu yetersiz olan ve spor yapmak isteyen çocukların katıldığı etkinlikte, spora erişemeyen çocukların sporla tanışması sağlanmıştır. Proje süresince çocukların sporu sevmesi, spor yapma alışkanlığı kazanmaları ve spor konusunda bilinçlenmeleri sağlanmaya çalışılmıştır. Proje sonunda, İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne teşekkür eden çocuklar bu tarz etkinliklerin fazlalaşması istediklerini söyleyerek sporun hayatlarının bir parçası haline gelmesini istediklerini belirttiler.